Winter is Coming

Snart är det dags för advent, jul och vinter vilket för mig innebär mys, pyssel, fika och tända ljus. Jag längtar efter glögg och pepparkakor och att titta på film mitt på eftermiddagen nedkrupen under en filt. En del i detta är att ändra om lite hemma för att skapa en mysig stämning som passar årstiden och för att detta inte ska behöva kosta så mycket så har jag lagt upp en mall här som går att skriva ut och använda på lite olika sätt. Att pyssla är en så härlig aktivitet tycker jag, både att pyssla själv och tillsammans med andra. Att köpa lite ris eller blommor kan också förvandla ett helt rum. Nedan finner ni lite inspiration som jag kommer att använda mig av. Let’s do this, Christmas here we come!

stjarna3stjarna2stjarna4

(Bild 1&3 kommer från Pinterest, bild 2 från Svenskt Tenn och omslagsbilden från Sussi)

 

 

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *