To Make the Most of the Season

På senaste tiden har jag verkligen haft en positiv syn på hösten. Jag tycker att det är mysigt att naturen ändrar färg och form, att vädret skiftar och att jag får användning för kläder som legat undanstoppande. En av de bästa sakerna med att bo i Skandinavien tycker jag är att årstiderna är så olika från varandra. Att ta vara på vad naturen har att ge är också något jag blivit påmind om och som jag fascineras över. Vi har ett valnötsträd i närheten av där vi bor så jag har plockat nötter och gjort valnötssmör exempelvis. Jag märker hur bra jag mår av att vara ute, laga mat och pyssla och det är fint att den känslan och instinkten kommer tillbaka till mig varje höst. Ska verkligen ta vara på den här hösten och bjuda in vänner och bekanta att vara ute, laga mat och pyssla med mig… tror att det kan bli kul!

inlagg-1

(Bild jag hittat på Pinterest som kommer härifrån)

One Comment

  1. Sussi

    Jag njuter också av hösten för fullt, tror det är första gången någonsin som jag verkligen gör det och tar in hur naturen förändras. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *