STARTING MY DAY PINK

Jag har ätit gröt till frukost hela hösten så nu när jag i några dagar ätit smoothie bowls har det känns jättelyxig. Så himla smart att det går att göra som vegansk yoghurt så himla lätt! Dessutom blir det mycket godare är vanlig yoghurt eller fil tycker jag, även om jag tycker att yoghurt också är väldigt gott. Till denna rosa fina smet blandade jag frysta hallon, kokosmjölk, cashewnötter, lite vatten och lite vaniljpulver. Lätt som en plätt och mätt av bra fett! Känner mig så sjukt käck haha.

I’ve been eating oatmeal for breakfast this autumn so now that I’ve been making smoothie bowls for a couple of days it’s felt very luxurious. It’s so smart that making vegan yoghurt is this easy! On top of that I think it tastes a lot better than regular yoghurt, even though yoghurt is also super tasty. To make this pretty pink paste I mixed frozen raspberries, coconut milk, cashews, a bit of water and some vanilla powder. Easy peasy lemon squeezy! God I’m feeling cheesy haha.

 

bowl-2

bowl-1

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *