Out of Hibernation

Det har blivit en låååång paus här i bloggandet, som om hela jag gått i ide över vintern och bara kunnat fokusera på en sak. Nu är det dock dags att starta upp igen, har ju så många bra saker att tipsa om och tankar att ventilera. Först och främst kör jag på en klassisk Stories of Us lista för att samla mig och kanske inspirera lite…


Månadens maträtt: vegetarisk/vegansk wrap -eftersom jag älskar att blanda allt möjligt och det bara behövs lite sås och ett bröd och så är det klart. Enkelt, gott och alltid lite olika.

taco

Månadens växt: vårlök, exempelvis tulpan. Dessa väster får mig att inse att det snart kommer att bli soligt och varmt och att gatorna kommer att soppas(!)

tulpan

Månadens stil: Christine and The Queens. Sångerskan Héloïse Letissier har det coolaste stilen, både när det kommer till kläder, frisyr och kroppsspråk. Om ni inte redan kollat inte hennes musikvideor eller lyssnat till hennes låtar så gör det.

christine2

 

Månadens låt: Denna. Att finna bra bakgrundsmusik till arbete och skola är svårt men när jag väl hittar något kan jag bli helt förälskad, så har det exempelvis varit med Daniel Caesars lugna och sköna låtar.

Månadens verk: Infinity Room av Yayoi Kusama. Finns att se på Louisiana i Danmark och är helt klart värt ett besök. En massa små lampor i ett mörkt rum med spegelväggar, tak och golv får en att känna sig som jorden i rymden eller något, väldigt effektfullt och fint.

infinity

Månadens aktivitet: att putsa skor och rensa garderoben. Nu när det börjar bli liiite varmare känns det som om det är dags att ta hand om de kläder som burits hela vintern samt snygga till garderoben lite för att finna ny inspiration. Tycker verkligen inte att det gör något om kläderna är använda eller lite slitna men tycker att det känns bra att ge dem lite kärlek så att de förhoppningsvis håller längre.

blundstone

Det var månadens lista! Får se om det blir en till nästa månad…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *