About Rebecca

 


Jag heter Rebecca Norberg och jag är 24 år. Just nu bor jag i Köpenhamn då jag studerar arkitektur och design på The Royal Danish Academy of Fine Arts. Förutom att studera arbetar jag extra på museet Dansk Arkitektur Center samt är ordförande för Sveriges Arkitekters utskott för jämställdhet- och mångfaldsfrågor, Arkitekt(h)en. En annan sak som jag jobbar med till och från är grafisk design. Jag har dessutom fått möjligheten att gå en yogalärarutbildning och kommer, när jag slutfört denna i december 2016, alltså även att vara certifierad yogainstruktör.

Innan jag flyttade till Köpenhamn bodde jag i Malmö där jag läste min kandidat i landskapsarkitektur i 3 år. Jag har även studerat lite konstvetenskap, pedagogik samt gått en ledarskapsutbildning. Tidigare har jag även gjort exempelvis loggor, hemsidor och grafiska profiler åt företag och organisationer.

Genom Stories of Us och min sida hoppas jag kunna inspirera andra och fördjupa mina egna intressen. Jag anser att välbefinnande är oerhört viktigt och en stor del i detta tror jag ligger i möjligheten att kunna vara den man själv vill vara. Jag hoppas du som besökare kan känna igen dig i oss på Stories of Us och att du genom att följa våra liv kan utveckla ditt eget i den riktning du vill. Ur ett större perspektiv hoppas jag att vi alla tillsammans ska göra vårt bästa för att forma ett hållbart, inkluderande och inspirerande samhälle.

På min sida kommer jag i huvudsak att dela mina reflektioner gällande arkitektur, design, grafik och konst. Det kan dock även hända att en del annat smyger sig in som jag anser är relevant eller intressant. Önskar du att jag ska ta in något annat är det jag lägger upp hoppas jag att du hör av dig och tipsar mig om detta.


 

Om_Form_small_logo_transparentbox