My New Favourite Fire Station

Det finns så många förutfattade meningar om hur saker och människor ska se ut. Just precis därför förälskade jag mig i denna brandstation första gången jag såg den på bild. Jag har varit på några brandstationer eftersom min pappa är brandman och även om några av dem var helt-okej-fina märktes det tydligt att de var ”grabbiga” och ”kommunala”. Brandstationen nedanför är såklart stylad till fotona och bilderna i sig är väldigt redigerade men tänk ändå att en brandstation kan se ut såhär…

inlagg1 inlagg3 inlagg5

(Bilder från arkitektkontoret Pedevilla som ritat byggnaden) 

One Comment

  1. Sussi

    Så cool, och särskilt trappen som är formad som man tänker sig att brandmännen åler ner för stången.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *