INSIGHT TO A WEIRD WEEK

Den här veckan har varit lite konstig då jag bara haft skola tre av fem dagar. Utöver skolan har jag dock haft en massa andra saker som jag skulle fixa med så det var skönt att ha mer tid till det. Det vi gjorde den här veckan i skolan var att vi fick en introduktion till vår träverkstad. Nu när jag gått introduktionen har jag fri tillgång till verkstaden så nu kan jag bygga en massa roliga saker! De jag bor med har också firat det kinesiska nyåret nu i veckan då de båda är från Hongkong. Som en del av firandet hade de vänner över på middag så nu har jag fått smaka en massa ny spännande mat som jag aldrig hade provat innan. Jag hann också genomföra ett projekt som jag länge gått och tänkt på. Nämligen att börja göra mig av med etiketter på produkter där ett märke eller en logga syns. Jag tycker att det både är så fult och distraherande med all reklam så jag ska försöka minimera det i mitt hem. Jag tycker att det blev både bra och fint, vad tycker ni?

This week has been kind of strange because I’ve only had school for three out of five days. Although, besides school I’ve had a number of other things that I had to sort out so it was quite nice to have the time to do that. In school we were introduced to the wood workshop this week. Now that I’ve had the introduction to it I have free access to the workshop so I’m looking forward to getting started on building a bunch of nice things in there! Also, my flatmates have been celebrating the Chinese new year this week since they are both from Hong Kong. As a part of the celebration they had friends over for dinner and so I got to try some amazing new food that I’ve never had before. This week I also has the time to start up a project that I’ve been thinking about for a long time, namely to get rid of the labels on products that I own that contain a logo or some sort of commercial. I think it’s both really ugly and very distracting with the labels so I’m going to try to minimize it in my home. I think it turned really well, what do you think?  

12 feb-1 12 feb-2

2 Comments

  1. FINT!! Hur gör du dina etiketter? Tycker det är jätteklokt; typ som ett sätt att försöka reglera vilken information man ser och tar in. Så mycket som kastas i ansiktet på en, skönt att skala bort! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *